Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Losos na špenátové peřince
Francouzské toasty sladké
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Řezy s černým rybízem
Kmínové přírodní maso - minutka
Kafíčkový moučník
Hrubasova vepřová rychlovka
Dušené vepřové maso s hlívou
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…