Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Hamburská vepřová kýta
Zeleninové placky s omáčkou
Květákové placičky se šunkou
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Dýňový koláč s polevou
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Cuketová buchta se skořicí
Naložená kuřecí křídla
Restované žampiony s bramborami a…
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem