Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Horácké knedlíky
Polévka z uzeného masa II.
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Dort od lenocha
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Babiččina bábovka (výborná)
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek