• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Trikolóra
Napište svůj komentář k receptu

Trikolóra

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trikolóra
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 350
      g vepřové maso kýta
    • 350
      g hovězí maso roštěná
    • 350
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      ks zelená paprika
    • červená paprika
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g žampiony
    • 100
      g pórek
    • 1
      lžička grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • zázvor
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Všechny druhy mas nakrájíme na nudličky a dáme každé zvlášť do mísy.
2
Vepřové nudličky posypeme grilovacím kořením, přidáme 1 na drobno nakrájenou cibuli a na proužky nakrájené papriky. Osolíme, pokapeme olejem, promícháme se solamylem a dáme do chladu.
3
Hovězí nudličky smícháme s proužky (půlkolečky) cibule, plátky žampionů, osolíme, přidáme trošku zázvoru, pepře, sójovou omáčku, pokapeme olejem, promícháme a dáme do chladu.
4
Kuřecí nudličky promícháme s pórkem nakrájeným na kolečka, osolíme, přidáme kari, pokapeme olejem a promícháme. Dáme do chladu.
5
Všechna masa necháme v chladu asi 2 hodiny a potom každé zvlášť na oleji osmažíme do měkka.
6
Podáváme tak, že na talíř servírujeme k sobě tři pásy, každý pás z jiného masa.
7
Příloha - rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Italská trikolora

Italská trikolora

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka Bernátová | 19. 3. 2006 16:58

    No, tak dnes sme mali slávnostný obed .Bolo to niečo úžasné,veľká pochvala a vďaka vám Terezka .

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2006 06:48

    Zuzka, ak budete nedočkaví, stačí tomu mäsu aj hodinka, len aby sa spojilo s ingredienciami : ))

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:39

    A mám po starostiach,už viem čo bude v nedeľu na obed,len aby to mäso v tom chlade u nás vydržalo tie 2 hodiny.Podávaťto budem s ryžou a hranolkami.

  • Jaroslava Oumarová | 13. 3. 2006 11:15

    Teda, Terezko, Vy si na nás vymýšlíte věci! Už se mi sbíhají sliny. Po tomhle papáníčku budu muset doma důrazně připomínat, že "kdo vaří, nemyje nádobí" :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Hovězí Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Grilovací koření Hovězí maso Kari Kuřecí maso Olej Pepř mletý Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso Žampiony Zázvor Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky

Obrácené řízky

Celozrnné dalamánky

Celozrnné dalamánky

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

157
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
15
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
14
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Svíčková na smetaně…
14
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Trikolóra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact