• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Trenčínský řízek

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trenčínský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátkový sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • vepřové maso z vykostěného karé
    • 80
      g žampiony konzervované žampiony

Postup přípravy receptu

1
Brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme, přidáme mouku, vejce, jemně nasekanou cibuli, na drobné kostičky nakrájenou slaninu, prolisovaný česnek, sůl, pepř a mléko a zpracujeme těsto, z kterého upečeme 4 placky.
2
Řízky na okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme. Po obou stranách je v horkém oleji opékáme asi 4 minuty. Řízky vložíme na vymazaný pekáček, na každý uložíme žampiony a přikryjeme plátkem sýra. Pekáček vložíme do horké trouby a řízky zapékáme, dokud se sýr nerozpustí.
3
Na každou placku položíme řízek, přehneme placku přes řízek a ihned podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Vepřový řízek s holandskou omáčkou

Vepřový řízek s holandskou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 3. 2. 2012 23:12

    V ingrediencích nenacházím brambory.

  • Danka Snášelová | 27. 7. 2007 19:36

    Milý anonyme, zde je výborný recept a bezva inspirace. To je přece podstata těchto stránek. A jestli si Vaši křupavou placku přehnete přes řízek , nebo řízek vložíte mezi dvě placky anebo si placku dáte na talíř vedle řízku, to přece záleží jen a jen na Vás. A když placky uděláte podle uvedeného receptu, budou určitě křupavé. A víte proč? Protože právě to mléko (které nedoporučujete) udělá bramborák křupavým. Dobrou chuť!

  • Tereza J. | 27. 7. 2007 18:55

    U nás tento rezeň bežne dostať v reštauráciách a chutí mnohým, je vcelku obľúbený. Ale každý má inú chuť, treba si vybrať podľa svoho:)))

  • Anonym | 25. 7. 2007 13:44

    Placka, která jde přehnout, nemůže být křupavá - pěkně křupavá placička totiž není gumová a když ji budete chtít přehnout, prostě se vám zlomí. Když příště vynecháte mlíko, budou ty "placky" určitě lepší.

  • Tereza J. | 22. 7. 2007 15:13

    Anonym, kto povedal, že placky sú ohrievané??? Šikovný kuchár robí tak, že placky sú hotové vtedy, keď je treba do nich dať mäso. Môžem vás poprosiť, aby ste sa prestali obúvať do mňa a mojich receptov? Nie je to prvý recept, ktorý ste od 20. 7. zvozili. To ste ich všetky vyskúšali? Alebo takto trávite dovolenku?

  • Anonym | 21. 7. 2007 13:36

    No prostě maso s ohřívaným bramborákem. Ale bramborák by měl být pěkně křupavý - a ohřívané nekřupou.

  • Miloslav Remeš | 10. 8. 2006 10:32

    Já to teď vyzkoušel - moc dobrý.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 09:00

    Myslíte, že název pokrmu změní jeho chuť? :-))) Není to náhodou úplně jedno?

  • luckymili | 3. 8. 2006 04:30

    Už je to tu zase, já znám také Trenčínský.

  • rg rtr | 2. 8. 2006 20:43

    píše sa trenčiansky ,ne trenčinsky

  • Iveta | 2. 8. 2006 14:49

    jak říkala moje 3letá dcera...šjůůůpl..:-),opravdu výborné

  • Vlaďka Z | 1. 8. 2006 17:25

    Pročítám si recepty,,ráda zkouším něco nového a dobrého,tento recept co nejdříve vyzkouším.

  • Jana Z | 26. 7. 2006 01:46

    Pani Terezo,mam rada vase recepty,vzdy je uvedene mnozstvi,a vse dobre popsane.Takto by mely byt uvedene vsechny recepty.Diky.

  • Jana z VM | 25. 7. 2006 11:11

    Dala bych si teď k obědu. Vypadá to velice lákavě a musím to brzo vyzkoušet !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Plátkový sýr Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Kuřecí lahůdka

Kuřecí lahůdka

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Thajské kari

Thajské kari

Azu po česku

Azu po česku

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Makové koláčky

Makové koláčky

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Bábovka s mandarinkami-velká
Bábovka s mandarinkami…
14
Bramborový koláč s rozmarýnem
Bramborový koláč s…
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
10
Můj dýňový kompot s ananasem
Můj dýňový kompot s…

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Trans zpěvačka Kim Petrasová odhodila zábrany: Nahá a blyštivá!

Trans zpěvačka Kim Petrasová odhodila zábrany: Nahá a blyštivá!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact