• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Trenčínský řízek

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trenčínský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátkový sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • vepřové maso z vykostěného karé
    • 80
      g žampiony konzervované žampiony

Postup přípravy receptu

1
Brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme, přidáme mouku, vejce, jemně nasekanou cibuli, na drobné kostičky nakrájenou slaninu, prolisovaný česnek, sůl, pepř a mléko a zpracujeme těsto, z kterého upečeme 4 placky.
2
Řízky na okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme. Po obou stranách je v horkém oleji opékáme asi 4 minuty. Řízky vložíme na vymazaný pekáček, na každý uložíme žampiony a přikryjeme plátkem sýra. Pekáček vložíme do horké trouby a řízky zapékáme, dokud se sýr nerozpustí.
3
Na každou placku položíme řízek, přehneme placku přes řízek a ihned podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 3. 2. 2012 23:12

    V ingrediencích nenacházím brambory.

  • Danka Snášelová | 27. 7. 2007 19:36

    Milý anonyme, zde je výborný recept a bezva inspirace. To je přece podstata těchto stránek. A jestli si Vaši křupavou placku přehnete přes řízek , nebo řízek vložíte mezi dvě placky anebo si placku dáte na talíř vedle řízku, to přece záleží jen a jen na Vás. A když placky uděláte podle uvedeného receptu, budou určitě křupavé. A víte proč? Protože právě to mléko (které nedoporučujete) udělá bramborák křupavým. Dobrou chuť!

  • Tereza J. | 27. 7. 2007 18:55

    U nás tento rezeň bežne dostať v reštauráciách a chutí mnohým, je vcelku obľúbený. Ale každý má inú chuť, treba si vybrať podľa svoho:)))

  • Anonym | 25. 7. 2007 13:44

    Placka, která jde přehnout, nemůže být křupavá - pěkně křupavá placička totiž není gumová a když ji budete chtít přehnout, prostě se vám zlomí. Když příště vynecháte mlíko, budou ty "placky" určitě lepší.

  • Tereza J. | 22. 7. 2007 15:13

    Anonym, kto povedal, že placky sú ohrievané??? Šikovný kuchár robí tak, že placky sú hotové vtedy, keď je treba do nich dať mäso. Môžem vás poprosiť, aby ste sa prestali obúvať do mňa a mojich receptov? Nie je to prvý recept, ktorý ste od 20. 7. zvozili. To ste ich všetky vyskúšali? Alebo takto trávite dovolenku?

  • Anonym | 21. 7. 2007 13:36

    No prostě maso s ohřívaným bramborákem. Ale bramborák by měl být pěkně křupavý - a ohřívané nekřupou.

  • Miloslav Remeš | 10. 8. 2006 10:32

    Já to teď vyzkoušel - moc dobrý.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 09:00

    Myslíte, že název pokrmu změní jeho chuť? :-))) Není to náhodou úplně jedno?

  • luckymili | 3. 8. 2006 04:30

    Už je to tu zase, já znám také Trenčínský.

  • rg rtr | 2. 8. 2006 20:43

    píše sa trenčiansky ,ne trenčinsky

  • Iveta | 2. 8. 2006 14:49

    jak říkala moje 3letá dcera...šjůůůpl..:-),opravdu výborné

  • Vlaďka Z | 1. 8. 2006 17:25

    Pročítám si recepty,,ráda zkouším něco nového a dobrého,tento recept co nejdříve vyzkouším.

  • Jana Z | 26. 7. 2006 01:46

    Pani Terezo,mam rada vase recepty,vzdy je uvedene mnozstvi,a vse dobre popsane.Takto by mely byt uvedene vsechny recepty.Diky.

  • Jana z VM | 25. 7. 2006 11:11

    Dala bych si teď k obědu. Vypadá to velice lákavě a musím to brzo vyzkoušet !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Plátkový sýr Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Tvarohové kobližky

Tvarohové kobližky

Sýrové rohlíčky s česnekem

Sýrové rohlíčky s česnekem

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Vdolky paní Slávky

Vdolky paní Slávky

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Smetanovo - čokoládový dort

Smetanovo - čokoládový dort

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact