Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pařížský dort
Čínské rizoto
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Závin z listového těsta se zelím a…
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Kořeněný patizon v těstíčku
Kuřecí jáhlové rizoto
Jehněčí kotlety na bylinkách
Ostrokyselá čínská polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken