Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní česneková pomazánka
Strouhaná tvarohová buchta
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Tatarská pomazánka na topinky
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Čokoládový dort IV.
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč