Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový koláč II.
Broskvové řezy s pudinkem
Piškotová roláda s nutellou
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Ostružinový dezert
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč