Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka Guacamole
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Bramboračka naší babičky
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Sladké jednohubky
Papoušková buchta
Houbový kuskus - rychle a chutně
Šneci z listového těsta se zelím -…
Rizoto s hlívou
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Čokoládovo-karamelový koláč