Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Delikatesní salát
Pórková polévka III.
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Grilovaná kořenová zelenina
Selské halušky špenátové
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem