Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Krevety s pikantní omáčkou
Piškotové řezy s angreštem
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Tortelloni alla panna
Kokosovo-ananasový dort
Podzimní polévka s houbami
Tvarohové lívance
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Pomazánka z pečeného česneku
Perníčky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky