Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slané pečivo - co dům dal
Selské halušky špenátové
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Jak opravit nepovedený dort
Angreštové / rybízové knedlíky
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Kuře „65“
Medovníkové kuličky
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňové rizoto
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…