Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní ředkvičková pochoutka
Rajská omáčka, která se musí povést
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Cuketové špízy s masem
Lilek s rajčaty
Bramborovo-dýňové placičky
Bezlepková bábovka
Vepřový kotlík s fazolemi
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek