Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Posvícenské koláče z r. 1900
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Vynikající kapr
Kokosový dort - výborný a snadný
Rebarborový crumble se zakysanou…
Nektarinkový koláč
Ostrá papriková krémová polévka
Bramborové muffiny se slaninou
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky