Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vánoční štola
Hermelínové karbanátky
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Muffiny z žitné mouky
Pomerančová bábovka II.
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Česneková pomazánka - Ježek
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake