Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Těstoviny s olivami
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek