Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková pomazánka
Šlehačková sekaná
Lahodný roládový moučník
Zeleninová česnečka s krutony
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Tvarohové placky
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek