Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové tyčinky
Kotlety na paprice
Cuketový kotlík
Italská bábovka II.
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Jednoduché staročeské plátky se…
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Hovězí líčka na houbách
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky