Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řecký gyros
Pomazánka na topinky a toasty
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Meruňkové čatní s cibulí
Smaženka s restovanou zeleninou
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše