Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šalamounské řezy
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Kuřecí koktejl
Ořechový štrůdl (závin)
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Chutná čína ze sojového masa
Salát Caprese II
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kapie plněné kuřecím masem
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake