Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké košíčky
Ovocný koláč III.
Tvarohová bábovka IV.
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Tvarohový dort s banány
Kokosové řezy - krémové s polevou
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Ovesné placičky s brokolicí
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek