Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Brokolicová pomazánka
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Nočky se špenátem a slaninou
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Pivní výpečky s bramborovými noky
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky