Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorové maso
Okurkový salát alá tzatziky
Vločková pomazánka
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Bábovka s kysanou smetanou
Těstovinový salát se šunkou
Těstoviny se špenátem a masem
Šneci nejen s tvarohem
Hrášková polévka - sýrová
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek