Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čtverečky "Cappuccino"
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Drobenkové muffiny s tvarohem
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Česnekové řízky na smetaně
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Bramborový guláš s hlívou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky