Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžový nákyp s brokolicí
Česnečka z uzených kostí
Palačinky Hana a Hana
Květákový nákyp s kuřecím masem
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Cottage pomazánka s tuňákem
Cuketové karbanátky (sekaná)
Nádivkový beránek
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky