Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí perník
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Ananasová bábovka - vláčná
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake