Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kefírové lívance
Ukrajinský krabí salát
Koleno v alobalu na grilu
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Amorův jablečný řez (koláč)
Česnečka pro labužníky
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Okurkovo-špenátové smoothie
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek