Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvkový koláč IV.
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Hrachová, čočková, fazolová se…
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Adžika masovo-zeleninová směs
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Houbové roštěnky
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek