Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zdravý sirup z kopřiv
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Velikonoční jidáše
Ořechový dort mojí babičky
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Sejkory
Proužky portobello ve strouhance
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek