Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Těstovinový salát s masem
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Jíšková pórková polévka
Jednoduché staročeské plátky se…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Brokolicové tagliatelle
Borůvkový koláč
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek