Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka s kapáním
Pórková polévka s krupicí
Salát z červené řepy s hruškou
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Adamovy kuličky (sekaná)
Cibulovo-česnekové plátky
Nudle se shiitake
Domácí müsli tyčinky
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon