Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na citronech
Velikonoční mrkvový beránek
Losos s citronovou omáčkou
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Úterní salát s rukolou
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Drůbeží výpečky
Smaženka s restovanou zeleninou
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake