Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé po cikánsku
Čínské nudle s masem a žampióny
Rychlé punčové řezy
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Podzimní polévka s houbami
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Plec pečená (nejen) se zelím
Pórková polévka s cizrnou
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky