Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský kotlet
Mřížkový koláč s tvarohem
Vánoční likér z ledových kaštanů
Alenčin rychlý skládaný salát
Cuketové lasagne
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek