Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kroužky z nivy
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Hříšný čokoládový koláč
Kořeněná panenka ve slanině
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Mazanec z domácí pekárny
Jemná vajíčková pomazánka
Zdravé lívance z ovesných vloček
Zdravá kakaová vegan bábovka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake