Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza na plech
Zapečená krupicová kaše
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Boloňské špagety a la Krupi
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Masíčko v hermelínu-minutka
Piškot s meruňkami a želatinou
Jadran dort
Avokádovo-bazalkové pesto
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek