Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné koláče
Dietní jablečný závin
Díratá buchta z čokoládových figurek
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Ledový salát s karotkou
Borůvkový dezertík I.
Čokoládová buchta z cukety
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek