Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové placky s omáčkou
Bábovka tvarohovo-kokosová
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Barevná karamelová lízátka
Třešňový dort / řez
Čočka na kyselo po našem
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek