Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kysané zelí
Celerová pomazánka s vejcem
Mrkvová oříšková bábovka
Tvarohový koláč s ovocem III.
Česnečka z uzených žeber
Lehký ovocný koláč
Zeleninová česnečka s krutony
Česnekovo-houbový guláš
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek