• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Třeboňský zapečený kapr
Napište svůj komentář k receptu

Třeboňský zapečený kapr

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Třeboňský zapečený kapr
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kapr 4 porce - může být i jiná ryba
    • sůl
    • citronová šťáva
    • 1
      ks pórek
    • 0,50
      ks celer
    • 5
      ks žampiony
    • 100
      g máslo
    • 5
      ks vejce
    • 3
      dl mléko
    • 2
      lžíce hladká mouka vrchovaté
    • 100
      g sýr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Porce kapra osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nakrájený pórek, nastrouhaný celer a na plátky nakrájené žampiony. Podusíme, až se odpaří tekutina, vložíme rybu a po obou stranách ji osmahneme.
2
Rybu vložíme do vymazané zapékací misky, na ni dáme zeleninu s houbami a necháme v troubě prohřát. Vejce rozšleháme v mléce, přidáme mouku a omáčkou rybu přelijeme. Posypeme sýrem a zapékáme, až sýr zezlátne.
3
Podáváme se salátem z pekinského zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Smažený kapr

Smažený kapr

Uzenářský kapr

Uzenářský kapr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucadanek | 29. 12. 2013 01:37

    výborné :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Prosinec Oběd Pečení Smažení Dušení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Citronová šťáva Hladká mouka Kapr Máslo Mléko Pórek Sůl Sýr Tuk Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Lehký kakaový koláč se švestkami

Lehký kakaový koláč se švestkami

Pribiňáčkové řezy

Pribiňáčkové řezy

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Bramborový guláš s hlívou

Bramborový guláš s hlívou

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Míša řezy
Míša řezy
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
Trubičky
Trubičky
Trvanlivé sušenky
Trvanlivé sušenky
třená bábovka
třená bábovka
Třená bábovka klasik
Třená bábovka klasik
Třená niva podle ČSN
Třená niva podle ČSN
  • Recepty.cz
  • Třeboňský zapečený kapr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact