• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tousty s kruhy
Napište svůj komentář k receptu

Tousty s kruhy

autor: Anna Doležalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tousty s kruhy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks veka
    • 1
      dl tuk
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě rozkvedlaná vejce, posolím, opepřuji a do ještě syrového naskládám veky. Na pánev průměr 28 cm se jich vejde 6 ks a zapékám, až jsou vejce hotová. Potom odstavím a dřevěnou měchačkou (pokud dělám na teflonové pánvi) nebo nějakou špachtlí, nožem okrojím okolo vek. Tvary jsou nepravidelné. Potřu hořčicí a obložím cibulí nakrájenou na kolečka - kruhy, okurkou na kolečka a posypu buď pálivou, nebo sladkou paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Boloňské tousty

Boloňské tousty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka macháčková | 9. 1. 2007 07:28

    Ja dělám uzeninu,sýr nastrouhat ,přidat vajičko,cibuli,česnek,sůl,pepř-zamíchat a natřít na veku.Usmažit na pánvičce.

  • Alena Hanusová | 7. 1. 2007 09:28

    Paní Ilono, dělám také jako vy, jen ještě přidávám do vajíčka česnek.

  • Ivana Kubátová | 6. 1. 2007 23:05

    jedna obměna kterou dělám já: nastrouhaný eidam smíchat se syrovými vejci, ve směsi obalit plátky veky a smažit. Lze opatrně namočit jen půlky plátků veky a smažit jen po jedné straně, dozdobíme kyselou okurkou nebo kapií. Taky výborné!

  • Ilona Ž. | 5. 1. 2007 21:57

    Dělám něco podobného, ale z chleba. Do rozšlehaného vajíčka přidám strouhaný sýr, chléb nechám nasát a opeču. Namažu plnotučnou hořčicí a posypu cibulkou. Oblíbené jídlo mého muže.

  • Ivana Rakovanová | 5. 1. 2007 16:11

    Já také dělám něco podobného.Večku potřu hořčicí dám šunku,sýr,přiložím druhou večkou namazanou kečupem spíchnu párátkem,namočím ve vajíčku a smažím.Tohle je jednodužší zkusím.

  • Gábina Houšková | 5. 1. 2007 14:35

    Tohle dělám taky, někdy i z chleba. Jen to předem neopékám, ale opeču to pak i z druhé strany na pánvi. je to oblíbené jídlo, když zbyde starší chleba nebo housky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Sůl Tuk Vejce Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Salát Coleslaw alá KFC

Salát Coleslaw alá KFC

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Kokosovo-tvarohový sen

Kokosovo-tvarohový sen

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát) s okurkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
29
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
19
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Tousty s kruhy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact