• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tousty s kruhy
Napište svůj komentář k receptu

Tousty s kruhy

autor: Anna Doležalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tousty s kruhy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks veka
    • 1
      dl tuk
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě rozkvedlaná vejce, posolím, opepřuji a do ještě syrového naskládám veky. Na pánev průměr 28 cm se jich vejde 6 ks a zapékám, až jsou vejce hotová. Potom odstavím a dřevěnou měchačkou (pokud dělám na teflonové pánvi) nebo nějakou špachtlí, nožem okrojím okolo vek. Tvary jsou nepravidelné. Potřu hořčicí a obložím cibulí nakrájenou na kolečka - kruhy, okurkou na kolečka a posypu buď pálivou, nebo sladkou paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Boloňské tousty

Boloňské tousty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka macháčková | 9. 1. 2007 07:28

    Ja dělám uzeninu,sýr nastrouhat ,přidat vajičko,cibuli,česnek,sůl,pepř-zamíchat a natřít na veku.Usmažit na pánvičce.

  • Alena Hanusová | 7. 1. 2007 09:28

    Paní Ilono, dělám také jako vy, jen ještě přidávám do vajíčka česnek.

  • Ivana Kubátová | 6. 1. 2007 23:05

    jedna obměna kterou dělám já: nastrouhaný eidam smíchat se syrovými vejci, ve směsi obalit plátky veky a smažit. Lze opatrně namočit jen půlky plátků veky a smažit jen po jedné straně, dozdobíme kyselou okurkou nebo kapií. Taky výborné!

  • Ilona Ž. | 5. 1. 2007 21:57

    Dělám něco podobného, ale z chleba. Do rozšlehaného vajíčka přidám strouhaný sýr, chléb nechám nasát a opeču. Namažu plnotučnou hořčicí a posypu cibulkou. Oblíbené jídlo mého muže.

  • Ivana Rakovanová | 5. 1. 2007 16:11

    Já také dělám něco podobného.Večku potřu hořčicí dám šunku,sýr,přiložím druhou večkou namazanou kečupem spíchnu párátkem,namočím ve vajíčku a smažím.Tohle je jednodužší zkusím.

  • Gábina Houšková | 5. 1. 2007 14:35

    Tohle dělám taky, někdy i z chleba. Jen to předem neopékám, ale opeču to pak i z druhé strany na pánvi. je to oblíbené jídlo, když zbyde starší chleba nebo housky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Sůl Tuk Vejce Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Vanilkový koktejl

Vanilkový koktejl

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky II

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
30
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
26
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Bramborový guláš
Bramborový guláš

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Zpěvačka Martina Pártlová (46): Svatba nebude a druhé dítě taky ne

Zpěvačka Martina Pártlová (46): Svatba nebude a druhé dítě taky ne

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Tousty s kruhy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact