• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tousty s kruhy
Napište svůj komentář k receptu

Tousty s kruhy

autor: Anna Doležalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tousty s kruhy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks veka
    • 1
      dl tuk
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě rozkvedlaná vejce, posolím, opepřuji a do ještě syrového naskládám veky. Na pánev průměr 28 cm se jich vejde 6 ks a zapékám, až jsou vejce hotová. Potom odstavím a dřevěnou měchačkou (pokud dělám na teflonové pánvi) nebo nějakou špachtlí, nožem okrojím okolo vek. Tvary jsou nepravidelné. Potřu hořčicí a obložím cibulí nakrájenou na kolečka - kruhy, okurkou na kolečka a posypu buď pálivou, nebo sladkou paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Boloňské tousty

Boloňské tousty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka macháčková | 9. 1. 2007 07:28

    Ja dělám uzeninu,sýr nastrouhat ,přidat vajičko,cibuli,česnek,sůl,pepř-zamíchat a natřít na veku.Usmažit na pánvičce.

  • Alena Hanusová | 7. 1. 2007 09:28

    Paní Ilono, dělám také jako vy, jen ještě přidávám do vajíčka česnek.

  • Ivana Kubátová | 6. 1. 2007 23:05

    jedna obměna kterou dělám já: nastrouhaný eidam smíchat se syrovými vejci, ve směsi obalit plátky veky a smažit. Lze opatrně namočit jen půlky plátků veky a smažit jen po jedné straně, dozdobíme kyselou okurkou nebo kapií. Taky výborné!

  • Ilona Ž. | 5. 1. 2007 21:57

    Dělám něco podobného, ale z chleba. Do rozšlehaného vajíčka přidám strouhaný sýr, chléb nechám nasát a opeču. Namažu plnotučnou hořčicí a posypu cibulkou. Oblíbené jídlo mého muže.

  • Ivana Rakovanová | 5. 1. 2007 16:11

    Já také dělám něco podobného.Večku potřu hořčicí dám šunku,sýr,přiložím druhou večkou namazanou kečupem spíchnu párátkem,namočím ve vajíčku a smažím.Tohle je jednodužší zkusím.

  • Gábina Houšková | 5. 1. 2007 14:35

    Tohle dělám taky, někdy i z chleba. Jen to předem neopékám, ale opeču to pak i z druhé strany na pánvi. je to oblíbené jídlo, když zbyde starší chleba nebo housky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Sůl Tuk Vejce Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Čokoládová kolečka

Čokoládová kolečka

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Kokosová roláda jednoduše

Kokosová roláda jednoduše

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Med nebo sirup z květů divizny

Med nebo sirup z květů divizny

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky Babici

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

248
Máslové řízky
Máslové řízky
152
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
132
Dýňová tortila
Dýňová tortila
37
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Tom Kha Gai
Tom Kha Gai

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Tousty s kruhy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact