Čočková polévka s bůčkem
Kuře s bůčkem na žampionech
Bramborovo-vepřové karbanátky s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.
1*
Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří
Rybí pomazánka s tvarohem
Základní těsto na pizzu
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Tvarohové muffiny
Krevety Pil Pil
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Přírodní krkovička se zelím
Jidáše - drobenkové
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…