• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Toskánské těstoviny s fazolemi
Napište svůj komentář k receptu

Toskánské těstoviny s fazolemi

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Těstoviny jsou velmi oblíbené pro svou snadnou přípravu a tyto tagliatelle nejsou výjimkou. S rajčaty, špenátem a bílými fazolemi se stanou sytou večeří pro celou rodinu. A v kuchyni přitom nebudete muset strávit více jak 20 minut.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g italské těstoviny tagliatelle
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      hrst cherry rajčátka
    • olivový olej
    • 2
      lžička bazalka sušená
    • 3
      hrst baby špenát
    • 400
      g fazole ve slaném nálevu bílé
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny dejte vařit podle návodu na obalu. Česnek pokrájejte na plátky, rajčata na poloviny.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Jakmile začne voda na těstoviny vřít a vsypete je do hrnce, rozehřejte v pánvi dvě lžíce oleje.
3
3. Do pánve dejte česnek, rajčata a sušenou bazalku, restujte asi dvě minuty. Přidejte špenát, zalijte asi naběračkou vody z těstovin, špenát nechte zavadnout a tekutinu zredukovat. Vmíchejte slité fazole a scezené těstoviny. Ochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte. Na talíři těstoviny zakápněte trochou oleje a zasypte nastrouhaným parmazánem.

RADA: Uchovávání sýrů

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tagliatelle se smaženými artyčoky a parmazánem

Tagliatelle se smaženými artyčoky a…

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Tagliatelle se žampiony

Tagliatelle se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Bazalka Česnek Cherry rajčátka Fazole ve slaném nálevu Italské těstoviny Olivový olej Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské brambory

Selské brambory

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Rafaelo

Rafaelo

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

45
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
38
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s…
25
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Kuchař Babica po strkanici na Spartě: První slova o bitce! „Najednou na mě naběhli…“

Kuchař Babica po strkanici na Spartě: První slova o bitce! „Najednou na mě naběhli…“

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Toskánská chlebová polévka ribollita
Toskánská chlebová polévka ribollita
Toskánská polévka
Toskánská polévka
Toskánské čatní
Toskánské čatní
Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou
Toskánské závitky z mletého masa s…
Tostadas se salátem a avokádem
Tostadas se salátem a avokádem
Tostones - smažený zeleninový banán
Tostones - smažený zeleninový banán
  • Recepty.cz
  • Toskánské těstoviny s fazolemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact