• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
Napište svůj komentář k receptu

Tondovo kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tondovo kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehna
    • slunečnicový olej
    • cibule
    • mrkev Mražená
    • celer
    • petržel
    • pepř mletý
    • česnek
    • jalovec
    • bobkový list
    • cukr
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • provensálské bylinky

Postup přípravy receptu

1
Pekáč vymažeme olejem, poklademe cibulí na kolečka, na ni dáme mrkev, celer a petržel, položíme kuře, osolíme, přidáme celý petř, rozmačkaný česnek, jalovec, bobkový list, protlak, kečup, případně trošku cukru.
2
Podlijeme trochou vody, zasypeme provensálským kořením, přikryjeme alobalem a pečeme doměkka. Ke konci alobal odstraníme a zapečeme. Podáváme s chlebem.
3
Recept před časem uvedla v televizi Jiřina Bohdalová jako specialitu režiséra A. Moskalyka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

"Červené" kuře

"Červené" kuře

Grilované kuře z papiňáku

Grilované kuře z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pepa | 10. 5. 2014 12:54

    myslím žezapomněli napsat, že se má stáhnout kůže

  • Jana Kulakevičová | 1. 2. 2008 23:25

    Jj taky to dělám se špeclemi,je dobré je osmažit jako čínské nudle.... A promíchat se lžící kečupu....

  • Soňa N | 25. 8. 2006 08:52

    Toto kuře dělám je vynikající.Jako přílohu podávám těstoviny.

  • Anonym | 19. 8. 2006 21:10

    Taky tenhle recept znám - s přílohou - noky. Výborné.

  • Gábina Houšková | 18. 8. 2006 10:37

    tohle kuře znám a taky nám moc chutná. Já k tomu dávám rýži

  • Scarlet Coral | 26. 4. 2005 18:26

    Ano, toto kuře dělám podle J. Bohdalové, je opravdu dobré

  • jaja 13 | 23. 4. 2005 05:37

    Bramborové špecle jsem jednou vyzkoušla právě od Natury, ale už nikdy bych takovou hrůzu jíst nechtěla. Jinak tento recept je moc dobrý a rychlý na přípravu.

  • Anonym | 21. 4. 2005 21:42

    Myslím, že jsou také bramborové špecle, ale ty německé jsou vlastně těstoviny: popsala bych je jako trvanlivé noky ve tvaru nudlí - zní to hrozně, já vím. Běžně se dají koupit v Německu. Je to hlavně švábská specialita. Tam Vám je předloží i ke smaženému řízku. Jsou dobré také ke svíčkové nebo k masu na červeném víně.

  • Pilence | 21. 4. 2005 16:33

    v podstate taky bramborova priloha... Dela je napr. Natura (viz. http://www.natura.cz/web/cesky/index.htm ) a 100% je maji napr. v Kauflandu (taky nemecky retezec jak poznamenala Di). Pile

  • Jana Tichá | 21. 4. 2005 16:02

    Di, co to jsou špecle? Ty noky jsem si k tomu tenkrát napsala, ale nenašla jsem odvahu je vařit. Konečně ono s chlebem je to vždycky rychle hotové.

  • Di | 21. 4. 2005 15:27

    Tento recept jsem zlusila, když ho Jiřina Bohdalová uváděla v televizi. Doporučovala navíc odstranit s kuřete kůži. Výsledek je opravdu vynikající. Paní Bohdalová k němu dělala noky, mě chutnají špecle (dají se sehnat v "německých" prodejnách jako je Norma, někdy také v Intersparu).

  • Ifuška | 21. 4. 2005 10:03

    Zdá se to mnoho ingrediencí, ale nebojte, mám vyzkoušeno a je to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Jalovec Kečup - jemný Kuřecí maso Mrkev Pepř mletý Petržel Provensálské bylinky Rajský protlak Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké koláčky

Linecké koláčky

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Mrkvová pomazánka extra

Mrkvová pomazánka extra

Svařák

Svařák

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
20
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Konečná pro muže! Kerestešová z Vyprávěj přiznala bytostný odpor

Konečná pro muže! Kerestešová z Vyprávěj přiznala bytostný odpor

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Tom Kha Gai
Tom Kha Gai
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatové těstoviny s fazolkami
Tomatové těstoviny s fazolkami
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s chilli
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinková pomazánka co dům dal
Topinková pomazánka co dům dal
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact