• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
Napište svůj komentář k receptu

Tondovo kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tondovo kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehna
    • slunečnicový olej
    • cibule
    • mrkev Mražená
    • celer
    • petržel
    • pepř mletý
    • česnek
    • jalovec
    • bobkový list
    • cukr
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • provensálské bylinky

Postup přípravy receptu

1
Pekáč vymažeme olejem, poklademe cibulí na kolečka, na ni dáme mrkev, celer a petržel, položíme kuře, osolíme, přidáme celý petř, rozmačkaný česnek, jalovec, bobkový list, protlak, kečup, případně trošku cukru.
2
Podlijeme trochou vody, zasypeme provensálským kořením, přikryjeme alobalem a pečeme doměkka. Ke konci alobal odstraníme a zapečeme. Podáváme s chlebem.
3
Recept před časem uvedla v televizi Jiřina Bohdalová jako specialitu režiséra A. Moskalyka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

"Červené" kuře

"Červené" kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pepa | 10. 5. 2014 12:54

    myslím žezapomněli napsat, že se má stáhnout kůže

  • Jana Kulakevičová | 1. 2. 2008 23:25

    Jj taky to dělám se špeclemi,je dobré je osmažit jako čínské nudle.... A promíchat se lžící kečupu....

  • Soňa N | 25. 8. 2006 08:52

    Toto kuře dělám je vynikající.Jako přílohu podávám těstoviny.

  • Anonym | 19. 8. 2006 21:10

    Taky tenhle recept znám - s přílohou - noky. Výborné.

  • Gábina Houšková | 18. 8. 2006 10:37

    tohle kuře znám a taky nám moc chutná. Já k tomu dávám rýži

  • Scarlet Coral | 26. 4. 2005 18:26

    Ano, toto kuře dělám podle J. Bohdalové, je opravdu dobré

  • jaja 13 | 23. 4. 2005 05:37

    Bramborové špecle jsem jednou vyzkoušla právě od Natury, ale už nikdy bych takovou hrůzu jíst nechtěla. Jinak tento recept je moc dobrý a rychlý na přípravu.

  • Anonym | 21. 4. 2005 21:42

    Myslím, že jsou také bramborové špecle, ale ty německé jsou vlastně těstoviny: popsala bych je jako trvanlivé noky ve tvaru nudlí - zní to hrozně, já vím. Běžně se dají koupit v Německu. Je to hlavně švábská specialita. Tam Vám je předloží i ke smaženému řízku. Jsou dobré také ke svíčkové nebo k masu na červeném víně.

  • Pilence | 21. 4. 2005 16:33

    v podstate taky bramborova priloha... Dela je napr. Natura (viz. http://www.natura.cz/web/cesky/index.htm ) a 100% je maji napr. v Kauflandu (taky nemecky retezec jak poznamenala Di). Pile

  • Jana Tichá | 21. 4. 2005 16:02

    Di, co to jsou špecle? Ty noky jsem si k tomu tenkrát napsala, ale nenašla jsem odvahu je vařit. Konečně ono s chlebem je to vždycky rychle hotové.

  • Di | 21. 4. 2005 15:27

    Tento recept jsem zlusila, když ho Jiřina Bohdalová uváděla v televizi. Doporučovala navíc odstranit s kuřete kůži. Výsledek je opravdu vynikající. Paní Bohdalová k němu dělala noky, mě chutnají špecle (dají se sehnat v "německých" prodejnách jako je Norma, někdy také v Intersparu).

  • Ifuška | 21. 4. 2005 10:03

    Zdá se to mnoho ingrediencí, ale nebojte, mám vyzkoušeno a je to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Jalovec Kečup - jemný Kuřecí maso Mrkev Pepř mletý Petržel Provensálské bylinky Rajský protlak Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Housky

Housky

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Kuřecí nudličky v sladkokyselé zeleninové omáčce

Kuřecí nudličky v sladkokyselé…

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Celerová pomazánka s česnekem

Celerová pomazánka s česnekem

Pečené kuřecí žaludky

Pečené kuřecí žaludky

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

50
Klasické lečo
Klasické lečo
42
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
18
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Tom Kha Gai
Tom Kha Gai
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatové těstoviny s fazolkami
Tomatové těstoviny s fazolkami
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s chilli
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinková pomazánka co dům dal
Topinková pomazánka co dům dal
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact