• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
Napište svůj komentář k receptu

Tondovo kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tondovo kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehna
    • slunečnicový olej
    • cibule
    • mrkev Mražená
    • celer
    • petržel
    • pepř mletý
    • česnek
    • jalovec
    • bobkový list
    • cukr
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • provensálské bylinky

Postup přípravy receptu

1
Pekáč vymažeme olejem, poklademe cibulí na kolečka, na ni dáme mrkev, celer a petržel, položíme kuře, osolíme, přidáme celý petř, rozmačkaný česnek, jalovec, bobkový list, protlak, kečup, případně trošku cukru.
2
Podlijeme trochou vody, zasypeme provensálským kořením, přikryjeme alobalem a pečeme doměkka. Ke konci alobal odstraníme a zapečeme. Podáváme s chlebem.
3
Recept před časem uvedla v televizi Jiřina Bohdalová jako specialitu režiséra A. Moskalyka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilované kuře z papiňáku

Grilované kuře z papiňáku

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pepa | 10. 5. 2014 12:54

    myslím žezapomněli napsat, že se má stáhnout kůže

  • Jana Kulakevičová | 1. 2. 2008 23:25

    Jj taky to dělám se špeclemi,je dobré je osmažit jako čínské nudle.... A promíchat se lžící kečupu....

  • Soňa N | 25. 8. 2006 08:52

    Toto kuře dělám je vynikající.Jako přílohu podávám těstoviny.

  • Anonym | 19. 8. 2006 21:10

    Taky tenhle recept znám - s přílohou - noky. Výborné.

  • Gábina Houšková | 18. 8. 2006 10:37

    tohle kuře znám a taky nám moc chutná. Já k tomu dávám rýži

  • Scarlet Coral | 26. 4. 2005 18:26

    Ano, toto kuře dělám podle J. Bohdalové, je opravdu dobré

  • jaja 13 | 23. 4. 2005 05:37

    Bramborové špecle jsem jednou vyzkoušla právě od Natury, ale už nikdy bych takovou hrůzu jíst nechtěla. Jinak tento recept je moc dobrý a rychlý na přípravu.

  • Anonym | 21. 4. 2005 21:42

    Myslím, že jsou také bramborové špecle, ale ty německé jsou vlastně těstoviny: popsala bych je jako trvanlivé noky ve tvaru nudlí - zní to hrozně, já vím. Běžně se dají koupit v Německu. Je to hlavně švábská specialita. Tam Vám je předloží i ke smaženému řízku. Jsou dobré také ke svíčkové nebo k masu na červeném víně.

  • Pilence | 21. 4. 2005 16:33

    v podstate taky bramborova priloha... Dela je napr. Natura (viz. http://www.natura.cz/web/cesky/index.htm ) a 100% je maji napr. v Kauflandu (taky nemecky retezec jak poznamenala Di). Pile

  • Jana Tichá | 21. 4. 2005 16:02

    Di, co to jsou špecle? Ty noky jsem si k tomu tenkrát napsala, ale nenašla jsem odvahu je vařit. Konečně ono s chlebem je to vždycky rychle hotové.

  • Di | 21. 4. 2005 15:27

    Tento recept jsem zlusila, když ho Jiřina Bohdalová uváděla v televizi. Doporučovala navíc odstranit s kuřete kůži. Výsledek je opravdu vynikající. Paní Bohdalová k němu dělala noky, mě chutnají špecle (dají se sehnat v "německých" prodejnách jako je Norma, někdy také v Intersparu).

  • Ifuška | 21. 4. 2005 10:03

    Zdá se to mnoho ingrediencí, ale nebojte, mám vyzkoušeno a je to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Jalovec Kečup - jemný Kuřecí maso Mrkev Pepř mletý Petržel Provensálské bylinky Rajský protlak Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna se zeleninou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Mexické placky tortillas z mouky

Mexické placky tortillas z mouky

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Zapečené kuře s bramborem

Zapečené kuře s bramborem

Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

53
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
44
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Telecí řízky v bylinkové…
43
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
39
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
31
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Tom Kha Gai
Tom Kha Gai
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatové těstoviny s fazolkami
Tomatové těstoviny s fazolkami
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s chilli
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinková pomazánka co dům dal
Topinková pomazánka co dům dal
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact