• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
Napište svůj komentář k receptu

Toffee poleva na dezerty

autor: hanazealand
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toffee poleva na dezerty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 125
      g máslo
    • 250
      g hnědý cukr
    • 300
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme cukr a smetanu. Mícháme, počkáme, až poleva začne probublávat, odstavíme. Leje se teplé na dezerty, buchty, zmrzlinu, palačinky... na cokoliv vás napadne.
2
Můžeme uchovávat nějakou dobu i v lednici, před použitím ohřívám v mikrovlnce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou

Sticky toffee pudink aneb Datlový…

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Vackova | 26. 7. 2007 03:56

    potom je taky jeste dobre i slazene kondenzovane mleko,myslim SALKO(nebo ho muzete zkaramelizovat)

  • Marie L. | 25. 7. 2007 20:28

    To je nápad, dcera mi přivezla jarovový sirup na ochutnání a já zatím nevím co s ním.

  • Hana Vackova | 22. 7. 2007 21:43

    Ja myslim,ze by to mozna bylo dobre taky napriklad s Javorovym sirupem,nebo s nejakym podobnym sladkym tmavym sirupem.Ten by nahradil i tu melasu v cukru.Dejte vedet jak to dopadlo az budete zkouset Marie.

  • Marie L. | 20. 7. 2007 14:27

    Poohlédnu se ve zdravé výživě, asi nebude problém,nebo vyzkouším z bílého a ta hnědá by se mohla docílit přidáním trošky rozpustné kávy, díky.

  • Hana Vackova | 20. 7. 2007 01:31

    tak to ja teda vazne nevim,myslela jsem ze je bezne k sehnani,ja nejsem v republice,takze nevim,nejlepsi do moucniku je jemny hnedy cukr ma vyraznou chut a aroma,hnede zabarveni je zpusobeno pritomnosti zbytkove melasy.Zkuste se jeste poptat pouzivam ho vice nez bily,je mnohem lepsi do moucniku

  • Jitka H. | 19. 7. 2007 22:38

    Já dělám z bílého cukru a bez másla,po vychladnutí taky zhoustne,jen ten poměr nevím,dělám to od oka

  • Marie L. | 19. 7. 2007 14:49

    To věřím, ale kde ho seženu? nebo když dám místo cukru med bude to mít barvu a výsledek bude stejný?

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:06

    tahle poleva je vlastne original na datlovy dort

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:05

    je dobry vazne hnedy,hlavne kvuli te barve,je to takova zlato-hneda barva

  • Marie L. | 10. 7. 2007 14:51

    Místo hnědého cukru můžu použít běžný bílý?

  • Anonym | 9. 7. 2007 22:04

    ted jeste pridavam panaka whisky dokonale

  • Hana vac. | 5. 3. 2007 20:23

    ztuhne asi jako med,pred dalsim pouzitim vzdy zahrat

  • Nicol | 5. 3. 2007 14:25

    To by mě taky zajímalo. Ale vzhledem k tomu, že je tam máslo, tak myslím, že to ztuhne.

  • Světlana | 5. 3. 2007 11:20

    ..to vypadá moc hezky...když to vychladne, je to tuhé?...ukládám...

  • englicka marketa | 5. 3. 2007 09:39

    mňaminy mňam,ukládám a těším se až v nejbližší době použiju:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý cukr Máslo Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Slavnostní bramborová kaše

Slavnostní bramborová kaše

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Brokolicová polévka se sýrem a máslovými krutony

Brokolicová polévka se sýrem a…

Kávový dort (řez) s pudinkem

Kávový dort (řez) s pudinkem

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Cuketová směs se slaninou

Cuketová směs se slaninou

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
12
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
11
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
10
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Roxette exkluzivně o svém návratu: Praha je vždy lahůdka! Per zavzpomínal na Ivana Hlinku

Roxette exkluzivně o svém návratu: Praha je vždy lahůdka! Per zavzpomínal na Ivana Hlinku

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact